Vores købmand har fundet nye udfordringer

Lailah Andersen har fundet nye og spændende udfordringer 

Efter knap 2 år som butiksleder i Min Købmand, Velling og med en vækst på næsten 20% over perioden, har vores gode købmand fundet nye udfordringer og købt sig ind i en større butik i Troldhede.

Bestyrelsen er rigtig ærgerlig over, at Lailah har valgt at fratræde, men har fuld forståelse for hendes ønske om at blive herre i eget hus og få et større virke. Vi havde nok på fornemmelsen, at det ville komme en dag, men vi havde da håbet, at vi havde haft Lailah lidt længere tid. Lailah stopper ved udgangen af november og herfra kan vi kun ønske hende alt det bedste fremad.

Det er samtidig med stor glæde, at bestyrelsen for Velling Andelsbutik kan offentliggøre, at Winnie Kristensen tiltræder som ny butiksleder i Min Købmand i Velling. Winnie kommer fra egne rækker og har været ansat i butikken siden maj 2021.

Winnie har været en uvurderlig medarbejder og en stor del af væksten. Hun har lært både butikken og kunderne godt at kende, så bestyrelsen er utrolig glade for, at Winnie har lyst og mod på at overtage butiksledelsen og derved kan være med til at videreføre den gode betjening af alle eksisterende og nye kunder samt leverandører fremadrettet. 

Winnie Kristensen kommer med erfaring fra selvstændig kioskejer i Skjern fra 2002-2010 og som anden halvdel af Pers Madbutik i Stauning fra 2010 til 2019. Winnie tiltræder som ny butiksleder pr. 1. december 2021.

Bestyrelsen vil være vært ved en velkomst reception for Winnie fredag den 19. november kl 16.00, hvor der samtidig siges farvel til Lailah. Alle er velkommen.