TAK til alle vores kunder

Min Købmand i Velling fortsætter den positive fremgang fra 2020. Med en rekord omsætning på 7,1 m i 2021, blev grundlaget for en dagligevarebutik i Velling endnu engang bekræftiget. Butikken udvidede sit service område med “Min Kasse 2”, så kunderne har kunnet opnå en endnu bedre betjening, såvel i butikken som i forhold til din stigende levering ud af butikken. 

Butikken gennemførte samtidig en glidende intern ledelsesskifte, da Winnie Kristensen overtog den daglige ledelse af butikken fra den 1. december 2021.

Velling Andelsforening bag Min Købmand i Vellling har i 2020 samtidig afsluttet et par større vedligeholdelsesopgaver, klaret sig igennem en kraftig lynskade og stigende el-priser. På trods af disse både forudsete og uforudsete udgifter betegnes årets overskud stadig at være tilfredsstillende. Butikken er samtidig kommet godt igang og ser frem til et spændende 2022.

Velling Andelsforening afholder den årlige ordinære generalforsamling den 27. april 2022, kl 19.30 i Velling Forsamlingshus. Her vil bestyrelsen udover den årlige beretning fortælle om foreningens fremtidsplaner med Min Købmand i Velling.