Er du vores nye butiksleder?

Min Købmand i Velling søger ny Butiksleder

Min Købmand i Velling er en lille butik i rivende vækst, hvorfor vi søger en butiksleder, gerne med baggrund indenfor detailhandel. Butikken er i sidste fase af en gennemgribende modernisering og udvidelse, hvilket giver mulighed for, at du kan få en stor indflydelse på butikkens fremtidige udvikling og vækst.

Du skal kunne lide at være den daglige leder af både ansatte samt en frivillig stab og med smil og overskud skal du altid være yderst serviceminded, da det er her, vi skal adskille os fra de ”store” kæder og butikker.

Desuden forventer vi at du er:

– Selvstændig
– Ansvarsfuld
– Har lyst til personlig udvikling 
– Har-gå-på-mod
– Trives i en travl hverdag

Arbejdet består i den daglige ledelse, kundebetjening og at holde butikken attraktiv og kundevenlig. 

Jobbet er et fuldtidsarbejde, hvor overarbejde kan forekomme. Arbejdet ligger fordelt hen over ugen, og du er ydermere klar til at indgå i butikkens weekend åbninger.

Hvem er vi:

Min Købmand i Velling består i dag af 5 ansatte. Dertil kommer en stor skare af frivillige til hjælp ved opfyldning, trimning og udbringning af varer. Butikken er beliggende i Velling ved Ringkøbing.

Er du interesseret:

Skulle du være den rette, send venligst din ansøgning til 0720771@minkobmand.dk (Velling) inden den 15. maj 2023. Skulle du have lyst til at vide mere, ring til bestyrelsen v/Thomas Kirk Jepsen, 41280144.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen