Ny butiksleder

Kære Kunder

Det er med stor glæde, at vi idag kan præsentere vores nye butiksleder for Min Købmand i Velling, Lene Øllgaard.

Lene kommer med en solid ledelses baggrund, som souschef fra Min Købmand i Stauning, som hun har besiddet siden december 2021. Før det var hun butiksassistent i butikken en del år.

Tidligere har Lene over en årrække været tilknyttet IPL, Lem.

Bestyrelsen for Min Købmand, Velling er utrolig glade for, at Lene er klar til at overtage ansvaret for butikken, og samtidig at butikken får en ny butiksleder med baggrund i Dagrofa kæden, ledelseserfaring og som bare glæder sig til at byde nuværende kunder, samt kommende kunder og venner af Min Købmand i Velling velkommen. 

Lene starter i Min Købmand i Velling den 1. september.

Vi glæder os.

Bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *