Reception og Indvielse

Fredag den 1. september kl. 15-17

Vi vil gerne inviterer kunder, samarbejdspartnere, venner og familie til åben hus på fredag kl. 15-17.

Butikken har fået ny leder, og vi vil så gerne fejre og byde Lene velkommen til butikken og Velling. Vi har ventet på hende rigtig længe, og nu er det tid til at officielt at byde hende velkommen. Vi er alle faldet lidt til og forventer os rigtig meget af samarbejdet.

Samtidig, vil vi også gerne fejre at om- og tilbygningen af butikken nu er afsluttet (der er nok stadig et par detaljer 😉). Vi startede for et år siden, og er nu klar til at holde en ordentlig komsammen i de nye rammer indenfor og den nye facade. Vi er faktisk lidt stolte.

Vi håber, at i har tid til at komme forbi til en øl, glas vin, sodavand og lidt på grillen. Alle er velkomne – kunder, samarbejdspartnere, venner, familie og bekendte til huset og Lene.

Mange hilsner

Bestyrelsen for Velling Andelsbutik